Avoimet ovet psykofyysisestä fysioterapiasta kiinnostuneille

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, joka tukee kehon ja mielen välistä yhteyttä; mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn kokonaisvaltainen edistyminen kehotietoisuuden, itsetuntemuksen, tunteiden tunnistamisen ja psyykkisten ja fyysisten voimavarojen vahvistumisen kautta. Tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa arjen voimavaroihin sopiviksi. Psykofyysinen fysioterapia sopii kaikille.

Järjestämme kaikille psykofyysisestä fysioterapiasta kiinnostuneille avoimet ovet 23.3.2018 klo 15-18 Tampellan toimipisteessä (Kihlmaninraitti 1 C, 33100 Tampere). Avoimissa ovissa voi tulla kokeilemaan lyhyitä harjoitteita ja tapaamaan terapeutteja.

Tapahtumaan voi osallistua myös lähettämällä kysymyksiä psykofyysisestä fysioterapiasta Instagramissa: @premiusoy tai Facebookissa: Premius Oy.

Kysy lisää: toimisto@premius.fi tai Johanna Koivisto (kuntoutuskoordinaattori) p. 010 2928 572

Tervetuloa mukaan!