Uudet tilat avautuivat

Premiuksen uusien toimitilojen ovet aukesivat maanantaina 24.4.2017. Upeasti remontoidut toimitilat palvelevat asiakkaita entiseen tapaan.

Uudet tilat ovat rauhalliset ja valoisat, ja ne on rakennettu vastaamaan kaikkien kohderyhmien toiveita ja tarpeita. Kaikissa terapiahuoneissa on ikkunat ja terapiatiloissa epäsuorat ja säädettävät, himmentimellä toimivat valot. Kahdessa kerroksessa toimivien toimitilojen esteetön kulku on taattu kerrosten välissä kulkevalla hissillä.

Toimitilojen suurentuessa Premius pääsee myös toteuttamaan suunniteltua nopeammin digitaalisten palveluiden ja pelien kehitystä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Uusiin tiloihin rakennetaan parhaillaan aistihuonetta, jossa kehitellään virtuaalimaailmassa pelattavia kuntoutuspelejä. Virtuaalipelien lisäksi yrityksen pilottikokeilussa on ollut etäkuntoutusta muutaman nuoren asiakkaan kanssa.

Premius palvelee nykyään osoitteessa Kihlmaninraitti 1 C, 33100 Tampere. Tervetuloa tutustumaan!