Mukavia muutoksia kevään myötä

Toimitusjohtaja Pirta Saarenkylä tarkistamassa uusien toimitilojen remontin edistymistä.

Premiuksen kevät on pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Tiimimme on vahvistunut uusilla työntekijöillä, olemme käyneet koulutuksissa sekä nauttineet aurinkoisista kevätpäivistä ulkoilun merkeissä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Pääsimme myös todistamaan valmiutemme ja osaamisemme poikkeustilanteessa, kun havaitsimme aamulla 17.2. tiloissamme sattuneen vesivahingon. Selvisimme äkillisestä kriisistä kunnialla, ja vesivahingosta huolimatta pystyimme jatkamaan toimintaamme normaalisti ilman häiriöitä. Sovitut terapiat toteutettiin ajalla 17.–20.2. kotikäynneillä, Pikonlinnan toimipisteellä sekä naapuritiloissa, joita saimme onneksemme lainata.

Vesi-imun ja desinfioinnin jälkeen pääsimme muuttamaan väliaikaisesti takaisin nykyisiin toimitiloihimme. Aloimme saman tien etsiä uusia toimitiloja, ja viranomaisten hyväksymä tila löytyikin iloksemme aivan korttelin päästä.

Uudet, upeasti remontoidut, 1 013 neliömetrin suuruiset toimitilamme palvelevat asiakkaitamme entiseen tapaan: tilat ovat rauhalliset ja valoisat, ja ne on rakennettu vastaamaan kaikkien kohderyhmien toiveita ja tarpeita. Kaikissa terapiahuoneissa on ikkunat ja terapiatiloissa epäsuorat ja säädettävät, himmentimellä toimivat valot. Kahdessa kerroksessa toimivien toimitilojen esteetön kulku on taattu kerrosten välissä kulkevalla hissillä.

Jatkamme toimintaamme nykyisissä toimitiloissamme perjantaihin 21.4. saakka. Maanantaista 24.4. alkaen palvelemme asiakkaitamme uudessa osoitteessa Kihlmaninraitti 1 C, 33100 Tampere.

Seuraa uusien toimitilojemme valmistumista somessa:

www.facebook.com/premiusoy/

www.instagram.com/premiusoy/

www.twitter.com/PremiusOy