Rekrytoimme: Hallinnon assistentti

Haku päättynyt tammikuussa 2017! Kiitos kaikille hakijoille aktiivisuudesta!

 

Premius Oy on yksityinen, laadukkaan kuntoutuksen osaaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Kangasalla. Toimintamme laajentuu sekä kasvaa jatkuvasti, joten rekrytoimme tiimiin lisää ammattitaitoisia henkilöitä.

Premiuksen ydin on vaativan tason kuntoutus ja erityisesti neurologinen kuntoutus. Kunnia-asiamme on tuottaa tuloksekasta kuntoutumista ihmisläheisesti ja vankalla ammattitaidolla.

Fysioterapeuttisen osaamisen ympärille olemme koonneet laajan valikoiman palveluja sekä moniammatillista yhteistyötä. Haluamme olla asiakkaallemme hyvä ja joustava kumppani. Tutustu meihin ja toimintaamme tarkemmin sivuillamme www.premius.fi tai Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/premiusoy/ ja seuraa arkeamme instassa https://www.instagram.com/premiusoy/

Etsimme tällä hetkellä tiimimme täydennykseksi hallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan visiotamme tarjota paras kuntoutumiskokemus. Työpisteesi sijaitsevat sekä Tampereen Tampellassa että Kangasalan Pikonlinnassa, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Tehtävä alkaa tammikuun 2017 alussa tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuva sisältää pääasiassa asiakaspalvelutehtäviä. Hallinnon tukitehtävät ja päivittäisen toiminnan koordinointi yhdessä kuntoutuskoordinaattorin kanssa ovat keskeisessä roolissa. Työ on vastuullista ja itsenäistä, pääset kehittämään ja viemään yritystä kohti tavoitteita yhdessä ammattitiimin kanssa. Tiimi koostuu terapeuteista ja hallinnosta.

Arvostamme asiakaspalvelu-ja tiimihenkisyyttä, työhön sopivaa koulusta (kaupallinen tai terveydenhuoltoala), kiinnostusta kuntoutusalaa kohtaan, sujuvia IT-taitoja sekä joustavuutta ja paineensietokykyä. Sisäinen yrittäjyys ja asenne ratkaisevat.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työtilat-ja välineet, terveysvakuutuksen, TES:n mukaisen palkkauksen ja moniammatillisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi 31.12. mennessä osoitteeseen: johanna.koivisto@premius.fi ja pirta.saarenkyla@premius.fi, toivomme myös videotervehdyksen liitteeksi (ei pakollinen).

Lisätietoja tehtävästä: Kuntoutuskoordinaattori Johanna Koivisto p. 010 2928 572 / soittoaika 16.12. klo 12.30 – 16.00.

 

Tutustu meihin tarkemmin sivuillamme www.premius.fi ja tai Facebookissa: https://www.facebook.com/premiusoy/