Työelämään työkykykoordinaattorin tuella

blogi

 

Sitaatti on ote pitkäaikaisen asiakkaamme uudesta blogista ”Tinsun vaiheet työelämää kohti.

Blogissa Tinsu kertoo matkasta kohti haavettaan: päästä mukaan työelämään.  ”Työllistyminen ei ole kohdallani mikään läpihuutojuttu, sillä olen vaikeasti CP-vammainen. Kohdallani tämä tarkoittaa jäykkiä jäseniä, huonoa näkökykyä, hahmotushäiriötä ja hienomotoriikkaongelmia. Sujuvan elämän pakettiin kuuluvat lisäksi pyörätuolit sekä henkilökohtaiset avustajat.”

Kuntoutuksen ohella, Premiuksen työkykykoordinaattorin palvelut ovat mukana tukemassa Tinsun tavoitetta työllistyä. Seuraa tilannetta Tinsun blogista, jossa hän kertoo mielenkiintoisella ja konkreettisella otteella matkan etenemisestä.

Kokonaisen blogitekstin löydät täältä: http://tinsunvaiheettyoelamaakohti.blogspot.fi/