Rekrytoimme: Fysioterapeutti Pikonlinnaan / äitiysloman sijaisuus

etusivu_2

Premius Oy on yksityinen, laadukkaan terveydenhuollon ja kuntoutuksen osaaja, jonka toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Kangasalla.

Visioksemme on kirkastunut parhaan kuntoutumiskokemuksen tarjoaminen. Olemme asiakkaamme kanssa polun ensimmäiseltä askeleelta alkaen, tuemme matkalla ja opastamme oikeaan suuntaan. Erilaiset olosuhteet vaativat erilaista ammattiosaamista – siksi olemmekin ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme yhden oppaan sijaan kokonaisen tiimin.

Premiuksen ydin on moniammatillinen kuntoutus ja erityisesti neurologinen erikoistuminen. Kunnia-asiamme on tuottaa tuloksekasta kuntoutumista ihmisläheisesti ja vankalla ammattitaidolla.

Fysioterapeuttisen osaamisen ympärille olemme koonneet laajan valikoiman palveluja sekä moniammatillista yhteistyötä. Haluamme olla asiakkaallemme hyvä ja joustava kumppani.

 

Etsimme kokenutta fysioterapeuttia Pikonlinnan toimipisteeseen. Työ koostuu avopoliklinikalla yksilöfysioterapiasta, ryhmistä, kotikäynneistä sekä allaskäynneistä. Työtehtävä sisältää myös kehitysvammaisten parissa työskentelyä ja on välillä fyysisesti raskasta.

Etuna on  vankka ammattitaito, vähintään kahden vuoden työkokemus, halu kehittää työtään ja toimia moniammatillisessa työryhmässä. Oma auto on pakollinen.

 

Lähetä hakemus  ja CV sähköpostilla 30.10.016 mennessä pirta.saarenkyla@premius.fi, otsikkolla PREMIUS REKRY PIKONLINNA

Kerro hakemuksessa meille ammattitaidostasi ja siitä mitä paras kuntoutumiskokemus merkitsee sinulle.