Uutta Premiuksella: Kuntoutuskoordinaattorin palvelut

Hei ja tervetuloa tutustumaan!

 

Olen Johanna Koivisto, kuntoutuskoordinaattori ja useimmissa tapauksissa ensikontaktisi Premiuksella.

 

Toimin apuna ja oppaana sinun tai läheisesi kuntoutuksen eri vaiheissa, ensihetkistä alkaen. Voit ottaa minuun yhteyttä esimerkiksi, kun olet saanut kuntoutuspäätöksen tai haluat tietää enemmän tarjoamistamme palveluvaihtoehdoista.

 

Olen mukana tukemassa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, pitämässä huolta sinulle kuuluvista eduista ja oikeuksista sekä tarvittaessa mukana käytännön järjestelyissä kuntoutuksesi sujuvaan etenemiseen. Teemme yhteistyötä koko moniammatillisen tiimimme kanssa, jotta voimme tarjota sinulle yksilöllistä ja mutkatonta palvelua.

 

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja tutustunut työssäni käytännönläheisesti kuntoutuksen eri vaiheisiin. Turhia kysymyksiä ei ole olemassakaan ja tarvittaessa otamme asioista yhdessä selvää – luottamuksellisesti totta kai. On tärkeää tietää, että tukea on olemassa ja voit ottaa minuun yhteyttä myös ilman maksusitoumusta.

 

Tavoitat minut numerosta 010 2928 570.

 

Halutessasi voit myös jättää minulle yhteydenottopyynnön osoitteeseen johanna.koivisto@premius.fi.